Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η διάσημη παρουσιάστρια, σύμφωνα με δηλώσεις στενής της φίλης. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Τρίτης 11 Ιουνίου του «CBS Mornings», η Gayle King μοιράστηκε ορισμένες προσωπικές λεπτομέρειες για την υγεία της Winfrey, ρίχνοντας φως στην απουσία της διάσημης παρουσιάστριας από την εκπομπή.

Η King, μαζί με άλλους παρουσιαστές, φιλοξενούσε τον συγγραφέα David Wroblewski για να συζητήσουν για το νέο του βιβλίο, Familiaris, το οποίο η Oprah είχε επιλέξει ως την τελευταία προσθήκη στη λέσχη βιβλίων της.

Τα προβλήματα με το στομάχι

Η 69χρονη αποκάλυψε ότι η Oprah αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα με το στομάχι της που την οδήγησε τελικά στο νοσοκομείο. Η Κινγκ δεν απέφυγε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της Γουίνφρεϊ, περιγράφοντας την κατάστασή της ως σοβαρή.

Σύμφωνα με το TMZ, η φίλη της Όπρα αποκάλυψε μεταξύ άλλων: «Είχε κάποιο στομαχικό πρόβλημα -κάτι σαν στομαχική ίωση- με έντονες διάρροιες και εμετούς. Περιττό να πω ότι κατέληξε στο νοσοκομείο, με αφυδάτωση όπου έπρεπε να κάνει ενδοφλέβια, ήταν μία πολύ σοβαρή κατάσταση».

Οι προσπάθειες να αδυνατίσει

Πέρυσι οργίαζαν οι φήμες, ότι έπαιρνε το «Ozempic», το φάρμακο για τον διαβήτη που έχει γίνει μόδα στο Χόλιγουντ μεταξύ εκείνων που προσπαθούν να αδυνατίσουν.

«Τρώω το τελευταίο μου γεύμα στις 4 η ώρα, πίνω 4 λίτρα νερό την ημέρα και χρησιμοποιώ τις αρχές Weight Watchers για τη μέτρηση πόντων», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

Όσο για τα φάρμακα, είπε: «Είχα επίγνωση των φαρμάκων, αλλά ένιωθα ότι έπρεπε να αποδείξω ότι είχα τη δύναμη της θέλησης να το κάνω. Δεν νιώθω πλέον έτσι».

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ