Κατά καιρό δημοσιεύματα αποκαλύπτουν όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του βασιλιά Καρόλου. Σύμφωνα με τον Πολ Μπάρελ, ο οποίος υπηρέτησε στη θέση του μπάτλερ και τη βασίλισσα Ελισάβετ και την πριγκίπισσα Νταϊάνα, οι οδηγίες του Καρόλου προς το προσωπικό αφορούν από το σιδέρωμα των κορδονιών μέχρι ακόμα και την οδοντόκρεμά του.

Οι λεπτομέρειες για τη ζωή του αποκαλύφθηκαν στο ντοκιμαντέρ του 2015 με τίτλο Serving the Royals: Inside the Firm.

Την περασμένη Κυριακή ο φωτογραφικός φακός τον συνάντησε σε μία από τις εξορμήσεις του στο Sandringham και αυτό που δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν τα παπούτσια του. Στο προσκήνιο ήρθε ξανά η παραξενιά του 75χρονου μονάρχη της Βρετανίας. Σύμφωνα με τον βιογράφο του Χάρι και της Mέγκαν, Omid Scobie στο νέο βιβλίο του Endgame, ο βασιλιάς Κάρολος θέλει σιδερωμένα τα κορδόνια των παπουτσιών του.

Σε άλλο σημείο του βιβλίου, ο Scobie λέει ότι στον Κάρολο αρέσει να έχει κάποιον να του πιέζει μια ίντσα οδοντόκρεμας στην οδοντόβουρτσά του ως μέρος της ρουτίνας του πριν τον ύπνο.

Η παραξενιές με το φαγητό

Δημοσιεύματα θέλουν τον Κάρολο να επιμένει να είναι σε συγκεκριμένη θερμοκρασία το τυρί και τα μπισκότα του στο τέλος των γευμάτων του, ζητώντας από το προσωπικό να έχει ένα ειδικό δίσκο για να διατηρούνται ζεστά.

Μεταξύ άλλων φέρεται στο παρελθόν να έστελνε φορτηγό με έπιπλα σε σπίτια φίλων στα οποία θα διέμενε καθώς θέλει να έχει μαζί του το κρεβάτι, τα έπιπλα και τις φωτογραφίες του με τις φήμες να λένε ότι φτάνει στο σημείο να μεταφέρει μαζί του το δικό του κάθισμα τουαλέτες αλλά και συγκεκριμένο χαρτί τουαλέτας.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ