Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023, 22:52

Ακάθεκτη συνεχίζει η Μαρία Σάκκαρη στο Indian Wells. 

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επιβλήθηκε με 2-1 σετ της Καρολίνα Πλίσκοβα για τη φάση των «16» και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του τουρνουά.

Η Σάκκαρη θα παίξει στα προημιτελικά με την Πέτρα Κβίτοβα (Νο 15) ή την Τζέσικα Πεγκούλα (Νο 3), που παίζουν περίπου τα μεσάνυχτα.

Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη έπαιξε πολύ καλό τένις και το κατέκτησε μετά από 44 λεπτά αγώνα.

Η Μαρία, σπάζοντας δύο φορές το σερβίς της αντιπάλου της, προηγήθηκε γρήγορα με 3-0 games.

Εν συνεχεία η Τσέχα πήρε πίσω το ένα σερβίς της, μειώνοντας σε 3-2, ωστόσο πέραν τούτου ουδέν.

Κι αυτό γιατί η Ελληνίδα τενίστρια κράτησε το σερβίς της και έφτασε στο 6-4, κάνοντας το ένα από τα δύο βήματα που απαιτούνται για να πάρει τη νίκη-πρόκριση.

Στο δεύτερο σετ η Πλίσκοβα έκανε το break στο τέταρτο game και μπήκε σε θέση οδηγού στο δεύτερο σετ, παίρνοντας προβάδισμα με 3-1, ωστόσο η Σάκκαρη πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα την αντίπαλό της, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει σε 3-3.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είχε μεγάλη ευκαιρία για νέο break στο ένατο game, ωστόσο η Τσέχα έσβησε τέσσερα break points της, διατηρώντας το προβάδισμά της (5-4).

Η Μαρία με δυσκολία κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της (5-5), ωστόσο στο 12ο game η άλλοτε Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης έσπασε το σερβίς της Σάκκαρη και με 7-5 ισοφάρισε σε 1-1.

Αναλυτικά σε λίγο…


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023, 22:54

ΠΗΓΗ