Tο μεγαλείο της αγάπης. Η αγάπη εκείνη που, δεν έχει φραγμούς και, προσπερνά κάθε εμπόδιο. Η κινητήριος δύναμη που σε γεμίζει θέληση και ελπίδα για να συνεχίσεις όταν όλα φαντάζουν δύσκολα και ανυπέρβλητα.

Ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, το «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει», θα ακουστεί απόψε στις 22:00 στο «Σπίτι με το MEGA» και θα μας γεμίσει αναμνήσεις και έντονα συναισθήματα.

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται στο «Σπίτι με το MEGA» δύο μεγάλους μουσικούς, τον Γιώργο Κατσαρό και τον Κώστα Χατζή, σε μία μαγική βραδιά με διαχρονικές μελωδίες

«Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει,
πόσο σ’ αγαπώ, πόσο σ’ αγαπώ.
Γέρνεις και ο ίσκιος σου μ’ αγγίζει
κι εγώ ριγώ, κι εγώ ριγώ»

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται στο «Σπίτι με το MEGA» δύο μεγάλους μουσικούς, τον Γιώργο Κατσαρό και τον Κώστα Χατζή, σε μία μαγική βραδιά με διαχρονικές μελωδίες.

Η μεγάλη επιτυχία «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει» κυκλοφόρησε το 1976, σε μουσική του Κώστα Χατζή και στίχους της Σώτιας Τσώτου με τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα, να το ερμηνεύει.

Απόψε, ο Κώστας Χατζής, ο σπουδαίος κιθαρωδός και λαϊκός τροβαδούρος, ανεβαίνει στη σκηνή μαζί με τον Τάκη Ζαχαράτο και την κόρη του, Δανιέλα Χατζή, και μας μιλούν για τη δύναμη της αγάπης.

Ο Τάκης Ζαχαράτος στη σκηνή με τον Κώστα Χατζή

#SpitiMeToMega

Facebook: Σπίτι με το MEGA

Instagram: @spitimetomega

Twitter: @spitimetomega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Αντώνης Μόργκαν

Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης

Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα

Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου



ΠΗΓΗ