Η γραμμή που έχει δοθεί στα στελέχη της Νέας Αριστεράς είναι ότι πάμε μπροστά και μπαίνει τέλος στο εμφυλιακό κλίμα που είχε δημιουργηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν θα κάνουμε εμείς αυτά που έκαναν ο Βαρουφάκης και ο Λαφαζάνης με τη ΛΑΕ. Πάμε μπροστά τέλος οι καυγάδες» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια στελέχους της ηγετικής ομάδας της Νέας Αριστεράς στην εκδήλωση όπου ανακοινώθηκε το όνομα της νέας ΚΟ με πρόεδρο τον Αλέξη Χαρίτση.

Να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο είναι η σύσταση του Στέφανου Κασσελάκη και της ηγετικής ομάδας που τον στελεχώνει, προς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, από ότι φαίνεται, δεν θέλουν και να το ρισκάρουν οπότε λαμβάνουν τα μέτρα τους, με απαγόρευση στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να εμφανίζονται στην ίδια τηλεοπτική στέγη με τους πρώην Συριζαίους –  ανεξάρτητους και νυν βουλευτές της Νέας Αριστεράς.

Η αρχή έγινε στο ΟΝΕ

Η αρχή μάλιστα έγινε από το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή «One Talk» με τον Τάκη Χατζή στο κανάλι One. Στην εκπομπή επρόκειτο να εμφανιστεί ο βουλευτής Κιλκίς με τον ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ.

Ο λόγος ήταν η παρουσία του Πάνου Σκουρλέτη στην εκπομπή.

Σχολιάζοντας και προσπαθώντας να εξηγήσει την αποφυγή κοινής εμφάνισης με τον Πάνο Σκουρλέτη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς, μιλώντας στην εκπομπή, μίλησε για πολύ πρόσφατη πληγή που είναι ακόμη ανοιχτή.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ