Γνωρίζατε ότι κάθε χρόνο προκύπτουν πάνω από 92 εκατομμύρια τόνοι «υφασμάτινων αποβλήτων»;

Παρόλο που οι τάσεις της μόδας έρχονται και φεύγουν, στατιστικά στοιχεία όπως αυτό ίσως μας κάνουν να σκεφτούμε δύο φορές το ρόλο της γρήγορης μόδας.

Γίνε Χέπμπορν και συνδύασε τα μαργαριτάρια σου με ένα κλασικό little black dress, ή απογείωσε την casual εμφάνιση σου – για παράδειγμα ένα ολόλευκο πουκάμισο ή ένα κλασικό πλεκτό

Δεν είναι όμως όλα καταστροφικά- διαβάστε παρακάτω για να μάθετε για τα πιο διαχρονικά αξεσουάρ – τα μυστικά σας όπλα για να προσθέσετε φινέτσα σε κάθε σύνολο.

Eco leather τσάντα

Πέρα από την  διάρκεια ζωής και την πρακτικότητά τους, αυτά τα διαχρονικά κλασικά είδη διαθέτουν ένα μοναδικό ατού: Μπορούν να μεταμορφώσουν πανεύκολα κάθε ντύσιμο καθώς προσδίδουν μια εσάνς διαχρονικής κομψότητας.

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως οι διασημότητες πετυχαίνουν αβίαστα αυτό το αιώνια κομψό λουκ; Συχνά, αυτό οφείλεται σε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Εκτός από τα πρακτικά πλεονεκτήματά τους, αυτά τα εμβληματικά γυαλιά μεταμορφώνουν κάθε ντύσιμο

Όσον αφορά το χρώμα, η επιλογή είναι δική σας. Επιλέξτε το μαύρο χρώμα για ένα basic look καθώς θα ταιριάξει με κάθε outfit ή επιλέξτε ένα έντονο χρώμα που ξέρετε ότι θα συνδυαστεί με ευκολία με το μεγαλύτερο μέρος της γκαρνταρόμπας σας.

Φουλάρι

Αναμφισβήτητα το απόλυτο διαχρονικό αξεσουάρ, ένα ιταλικό φουλάρι προσθέτει κομψότητα και φινέτσα σε κάθε outfit. Απογειώστε ένα αμιγώς μαύρο σύνολο, δίνοντας διαχρονικότητα ή συνδυάστε το με ένα σακάκι για να προσθέσετε κομψότητα και ζεστασιά.

Το μετάξι είναι ένα υλικό που συνδυάζει τη χλιδή και την ανθεκτικότητα, καθιστώντας ένα ιταλικό φουλάρι απαραίτητο βασικό στοιχείο κάθε γκαρνταρόμπας.

Συνδυάστε το με ένα λινό πουκάμισο και τζιν, φορέστε το με ένα απλό μαύρο φόρεμα ή προσθέστε ένταση σε ένα πλεκτό πουλόβερ. Όπως και αν επιλέξετε να το συνδυάσετε, ένα ιταλικό μεταξωτό φουλάρι θα προσθέσει πολυτέλεια στο σύνολο σας.

Καφέ eco leather ζώνη

Η ζώνη προσδίδει μια σοφιστικέ χροιά σε ένα κατά τα άλλα καθημερινό ντύσιμο. Λειτουργώντας ως κομβικό σημείο, μπορεί να δώσει έμφαση στο παντελόνι και να προσθέσει μια πινελιά κομψότητας σε μια φούστα.

Μια καφέ ζώνη συνοδεύει άψογα μια σειρά από ρούχα, από μπλε τζιν μέχρι χακί, και από μαύρο παντελόνι μέχρι κρεμ φούστα.

Σικ γυαλιά ηλίου

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως οι διασημότητες πετυχαίνουν αβίαστα αυτό το αιώνια κομψό λουκ; Συχνά, αυτό οφείλεται σε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Εκτός από τα πρακτικά πλεονεκτήματά τους, αυτά τα εμβληματικά γυαλιά μεταμορφώνουν κάθε ντύσιμο.

Είτε επιλέγετε κλασικούς σκελετούς aviator, ρετρό σχήματα cat-eye, είτε διαχρονικά wayfarers, τα γυαλιά ηλίου έχουν μια καθολική απήχηση που αντέχει στο χρόνο.

Μαργαριτάρια

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το εμβληματικό στυλ της Όντρεϊ Χέπμπορν στο Πρόγευμα στο Τίφανις;

Έχουν περάσει περισσότερες από έξι δεκαετίες από τότε που η ταινία έκανε θραύση, αλλά ένα πράγμα δεν έχει αλλάξει: Μια σειρά από μαργαριτάρια εξακολουθεί να είναι ένας από τους υπέρτατους τρόπους για να προσθέσετε φινέτσα και απαράμιλλη χάρη σε κάθε outfit.

Γίνε Χέπμπορν και συνδύασε τα μαργαριτάρια σου με ένα κλασικό little black dress, ή απογείωσε την casual εμφάνιση σου – για παράδειγμα ένα ολόλευκο πουκάμισο ή ένα κλασικό πλεκτό -.

Στο διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο της μόδας, είναι εύκολο να παρασυρθείτε ή να βρεθείτε σε σύγχυση από τις τελευταίες τάσεις και επιρροές. Αντί να προσπαθείτε να συμβαδίζετε, επενδύστε απλά στα κορυφαία διαχρονικά αξεσουάρ .

Αυτά τα ευπροσάρμοστα και απαραίτητα αξεσουάρ όχι μόνο προστατεύουν το περιβάλλον, αλλά υπόσχονται επίσης να προικίσουν τις εμφανίσεις σας με το είδος της κλασικής φινέτσας που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.

*Με πληροφορίες από Flux | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Trailer | Breakfast At Tiffany’s



ΠΗΓΗ