Σε μία ιδιαίτερα προσωπική αποκάλυψη προχώρησε η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου μέσα από την εκπομπή της.

Η οικοδέσποινα του «Καλύτερα δε Γίνεται», με αφορμή το περιστατικό που περιέγραψε πρώτος ο Θάνος Καλλίρης στη Φωτεινή Ψυχίδου, παρέθεσε και τη δική της εμπειρία.

Πατούσα και έβλεπα: Σουζάνα. Και έγραφε αυτός σε παρένθεση για να τις θυμάται: κόκκινο κολάν, Αυτοκίνηση. Καθόλου ψέματα, να βγει να με διαψεύσει αν τολμάει

«Ήταν το κόλπο μου. Τότε το μακρινό 1994 δεν υπήρχαν κινητά, μόλις είχαν βγει. Είχε μια ατζέντα ηλεκτρονική ο Καλλίρης, τις Kazio. Όταν ήταν στο μπάνιο ή έλειπε και την παρατούσε – δεν είχε κωδικούς και τέτοια – την άνοιγα», αφηγείται η Ναταλία Γερμανού.

«Έβλεπα Σουζάνα, κόκκινο κολάν, Αυτοκίνηση»

«Πατούσα και έβλεπα: Σουζάνα. Και έγραφε αυτός σε παρένθεση για να τις θυμάται: κόκκινο κολάν, Αυτοκίνηση. Καθόλου ψέματα, να βγει να με διαψεύσει αν τολμάει», συμπληρώνει η παρουσιάστρια.

«Χριστίνα, μπαρ, Κολωνός. Για να τις θυμάται ποια είναι καθεμία. Οπότε λοιπόν εγώ αντί να σβήνω τις επαφές, γιατί αυτό το καταλαβαίνεις, έμπαινα στο edit και άλλαζα τα νούμερα του τηλεφώνου», αποκαλύπτει η Ναταλία Γερμανού.

«Και του έλεγα: μπες τώρα εσύ να πάρεις τη Σουζάνα, κόκκινο κολάν, Αυτοκίνηση. Και έπαιρνε και του έβγαινε Μπάμπης, συνεργείο, Παγκράτι. Τσιμούχες ο Ανδρέας. Αυτό του έκανα λοιπόν του Καλλίρη, γιατί ήμουν μπροστά από την εποχή μου», πρόσθεσε χαριτολογώντας η Ναταλία Γερμανού.

«Μην παίρνετε ιδέες τώρα εσείς. Αυτές ήταν δικές μου βλακείες, νεανικές τότε», κατέληξε η Ναταλία Γερμανού.



ΠΗΓΗ