Θηλυκή, δυναμική, ταλαντούχα και με μία προσωπικότητα που θαυμάζουμε, η Cate Blanchett είναι μία γυναίκα – πραγματικό πρότυπο! Συνεχώς μεταμορφώνεται τόσο στη μεγάλη οθόνη όσο και στις φωτογραφίσεις που πρωταγωνιστεί. Πρόσφατα, λοιπόν μας παρουσίασε μια πιο διαφορετική πλευρά.

Πιο συγκεκριμένα, μας έδειξε την πιο ατίθαση πλευρά της, ποζάροντας για τα 10 χρόνια του περιοδικού Cap 74024. Μετά τη συγκλονιστική της εμφάνιση στις Κάννες, η οποία πόζαρε με ένα φόρεμα υπέρ της Παλαιστίνης, τώρα πρωταγωνιστεί στο επετειακό τεύχος του περιοδικού «CAP 74024».

Τόσο οι πόζες της όσο και το χτένισμα και το μακιγιάζ της δημιούργησαν ένα σουρεαλιστικό αποτέλεσμα. Τα μαλλιά της είναι πιο κοντά και ασύμμετρα, απ’ ότι την έχουμε συνηθίσει και της ταιριάζουν πολύ! Υπεύθυνοι για το grunge look είναι ο hairstylist Sam McKnight και η make up artist Mary Greenwell.

@cap74024

Τα μαλλιά της ήταν επιμελώς ατημέλητα με μία χωρίστρα στο πλάι, ενώ το makeup look ακολουθούσε την ίδια αισθητική. Έντονο μαύρο liner, τονισμένα φρύδια και ανάλαφρη επιδερμίδα. Όλη η δύναμη επικεντρώνεται στο βλέμμα και η Cate Blanchett είναι απλά συναρπαστική!

@cap74024

πηγή: grace.gr

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ