Η δημοφιλής τραγουδίστρια Ήβη Αδάμου η οποία κατάγεται από την Κύπρο και από τη Βουλγαρία, βρέθηκε στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος. Η καλλιτέχνις αναφέρθηκε και στην καταγωγή της λέγοντας: «Ποτέ δεν έκρυψα τη βουλγάρικη καταγωγή μου. Ένιωθα ότι δεν είναι κάτι κακό και δεν είναι».

«Όταν έγινα πατέρας, προσπάθησα να μην αλλάξω»

Επιπροσθέτως η τραγουδίστρια μίλησε και για τον σύντροφο της στη ζωή Μιχάλη Κουινέλη, με τον οποίον είναι μαζί εδώ και δέκα χρόνια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Μιχάλης είναι καταπληκτικός μπαμπάς. Ήμουν πάρα πολύ δραστήρια γιατί είχα μια υπέροχη εγκυμοσύνη. Προσπαθούμε να μένουμε οι εαυτοί μας παρόλο που γίναμε γονείς. Ένιωθα αρκετά έτοιμη να γίνω μητέρα».

«Η Ήβη μετά το παιδί πήρε πολύ τα πάνω της»

Ο  Μιχάλης Κουινέλης ο οποίος ήταν επίσης καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α Τετ», μίλησε για την Ήβη Αδάμου, για την τέχνη και για το The Voice, αναφέροντας:  «Όταν έγινα πατέρας, προσπάθησα να μην αλλάξω. Έπαθα μεγάλο σοκ με την Ήβη όταν έγινε μητέρα, δεν της το ‘χα. Οι γυναίκες έχουν τεράστια δύναμη μέσα τους. Η Ήβη μετά το παιδί πήρε πολύ τα πάνω της και «έβγαλε» κάποιες από τις κρυφές της δυνάμεις».

Στη συνέχεια είπε: «Δεν μετάνιωσα ποτέ για τη συμμετοχή μου στο Voice. Ήταν από τα ωραιότερα πράγματα που έχω κάνει».

Δείτε το βίντεο

Περισσότερα ΕδωΠΗΓΗ