Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του με την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Ταγίπ Ερντογάν μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης τους, θα ακολουθήσουν οι κοινές δηλώσεις των δύο ηγετών.

Στις 13:30 έχει προγραμματιστεί το γεύμα στο Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο θα αποτελέσει και την ολομέλεια του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας, ενώ ως τις 17:00 ο κ. Ερντογάν προβλέπεται να έχει αναχωρήσει από την Αθήνα.

Δείτε στιγμιότυπα από την συνάντηση των κ.κ Μητσοτάκη και Ερντογάν:

Η χειραψία στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου

Στιγμιότυπα από τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν

Λίγο πριν την έναρξη της συνάντησης των δύο ηγετών

Ο Μητσοτάκης, ο Ερντογάν μαζί με τους υπουργούς Εξωτερικών των δύο κρατών

Παρών βέβαια στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν και ο Πίνατ, ο οποίος πήρε και τα χάδια του από τον υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη

Στιγμιότυπα από τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα ραντεβού των υπουργών

Πέραν του ΥΠΕΞ Γιώργου Γεραπετρίτη που βλέπει τον Χακάν Φιντάν, ο Νίκος Δένδιας μιλάει για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους με τον Γιασάρ Γκιουλέρ. Οι υφυπουργοί Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης και Πρέσβειρα Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου συναντώνται αυτή την ώρα με τον Μπουράκ Άκτσαπαρ, ο Δημήτρης Καιρίδης, ο Γιάννης Οικονόμου και ο Χρήστος Στυλιανίδης με τον Αλί Γερλίκαγια, ο Κυριάκος Πιερρακάκης με τον Γιουσούφ Τεκίν, ο Κωστής Χατζηδάκης με τον Μεχμέτ Σιμσέκ, ενώ η Όλγα Κεφαλογιάννη και η Λίνα Μενδώνη συναντούν από κοινού τον Μεχμέτ Νούρι Ερσόι.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ