Η τραγουδίστρια, η οποία έχει ανακηρυχθεί από το περιοδικό TIME «Πρόσωπο της Χρονιάς», μίλησε για τη διαμάχη που ξέσπασε όταν ο τότε σύζυγος της Κιμ, Κάνιε Γουέστ, έγραψε το 2016 ένα τραγούδι που περιείχε χυδαίους στίχους για την ανερχόμενη σταρ.

«Αυτό με κατέστρεψε ψυχολογικά. Μετακόμισα σε μια ξένη χώρα. Δεν βγήκα από το σπίτι που νοίκιαζα για ένα χρόνο»

«Θάνατος καριέρας»

Εκείνος ισχυρίστηκε ότι η Τέιλορ είχε συναινέσει στην αναφορά, αλλά, αφού το αρνήθηκε, η Κιμ «πήρε τα ηνία» και έδωσε στη δημοσιότητα αυτό που η ποπ σταρ περιέγραψε ως «μια παράνομα ηχογραφημένη τηλεφωνική συνομιλία», η οποία, όπως ισχυρίστηκε, επιβεβαίωνε το αντίθετο.

Η Τέιλορ δήλωσε ότι η «δημόσια πτώση» της, έμοιαζε σαν να ήταν ένας «θάνατος καριέρας».

Αναφερόμενη στα γεγονότα που ακολούθησαν και το σκληρό τίμημα που είχαν για την ψυχική της υγεία, η Τέιλορ είπε στο περιοδικό: «Πρόκειται για μια πλήρως κατασκευασμένη σκευωρία, με ένα παράνομα ηχογραφημένο τηλεφώνημα, το οποίο η Κιμ Καρντάσιαν το επεξεργάστηκε και στη συνέχεια το έβγαλε στη φόρα για να πει σε όλους ότι είμαι ψεύτρα».

Πολλοί από τους πολέμιους της υπέστησαν μεγάλες αποτυχίες, μεταξύ των οποίων και ο Κάνιε

«Αυτό με κατέστρεψε ψυχολογικά. Μετακόμισα σε μια ξένη χώρα. Δεν βγήκα από το σπίτι που νοίκιαζα για ένα χρόνο. Φοβόμουν να απαντήσω σε τηλεφωνήματα». Αν και δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το πού μετακόμισε, η Σουίφτ είχε αρχίσει να βγαίνει με τον Βρετανό ηθοποιό Τζο Όλγουιν στα τέλη του 2016 και φημολογείται έντονα ότι είχε νοικιάσει ένα σπίτι στο Λονδίνο προκειμένου να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί του.

«Reputation»

Εκείνη την περίοδο, σχεδόν χάθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που, όπως λέει, ήταν αποτέλεσμα της διαμάχης με την Καρντάσιαν και τον Γουέστ.  «Απομάκρυνα τους περισσότερους ανθρώπους από τη ζωή μου επειδή δεν εμπιστευόμουν κανέναν πια. Πέρασα πολύ, πολύ δύσκολα».

Στο άλμπουμ της με τίτλο «Reputation», που κυκλοφόρησε το 2017, έθεσε στο επίκεντρο την εμπειρία της κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμασίας. Η πληθώρα των φωτογραφιών με φίδια που χρησιμοποιήθηκαν ως έμμεση αναφορά στη μαμά τεσσάρων παιδιών Κιμ, η οποία σήμερα είναι 43 ετών, όμως πυροδότησε εκ νέου το σάλο. «Πίστευα ότι οι αρνητικές αντιδράσεις εκείνης της περιόδου θα με καθόριζαν για το υπόλοιπο της ζωής μου», εξήγησε η ίδια.

Κι όμως, στα χρόνια που ακολούθησαν, η καριέρα της Τέιλορ μόνο δυνάμωσε – ενώ πολλοί από τους πολέμιους της υπέστησαν μεγάλες αποτυχίες, μεταξύ των οποίων και ο Κάνιε.

*Mε πληροφορίες από People



ΠΗΓΗ