Κατάθεση στην 3η τακτική ανακρίτρια  έδωσε ο κηπουρός που είχε βρεθεί στο σπίτι της άτυχης 50χρονης γυναίκας όταν δέχθηκε την άγρια επίθεση από τρία σκυλιά στην περιοχή της Νεοχωρούδας Θεσσαλονίκης με συνέπεια να βρει τραγικό θάνατο,

Ο κηπουρός, επί δυόμιση ώρες μετέφερε -μέσω της μητέρας του, καθώς ο ίδιος έχει προβλήματα ακοής και δεν μπορεί να μιλήσει καλά- -τι συνέβη εκείνη την ημέρα, τι μπόρεσε να αντιληφθεί, αλλά και ποια είναι η εκτίμησή του για το τι συνέβη.

«Βγήκαν από την πόρτα»

Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι τα τρία τσομπανόσκυλα που κατασπάραξαν την 50χρονη στις 10 Δεκεμβρίου στη Νεοχωρούδα, βγήκαν κανονικά από την πόρτα της αυλής τους και όχι από τρύπα της περίφραξης όπως υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης τους.

Αυτή την εκτίμηση εξέφρασε, προσθέτοντας ότι δεν είχε δει άλλη φορά τα σκυλιά στην περιοχή, παρ’ ότι ο ίδιος πραγματοποιούσε εργασίες στο σπίτι της 50χρονης και στο παρελθόν.

Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ