Ένα κορυφαίο πολιτικό forum, κόμβος μεταξύ κεντρικού κράτους, κυβέρνησης και αυτοδιοίκησης πραγματοποιείται στις αρχές Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη, δύο μήνες μετά την ολοκλήρωση των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών. Υπουργοί της κυβέρνησης Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι μαζί με επιχειρηματίες του χώρου της πληροφορικής θα ανοίξουν μια συζήτηση ουσίας πάνω σε θέματα λειτουργίας, αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών της Δημόσιας Διοίκησης.

Από τις 30/11 έως και τις 02/12 πραγματοποιείται το 15ο OTS Forum που αποτελεί την ετήσια συνάντηση ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ στελεχών της Κεντρικής, της Γενικής Κυβέρνησης και της Αυτοδιοίκησης με έμφαση στην ανάδειξη καλών πρακτικών που υιοθετούν οι Φορείς του Δημοσίου.

Στο συνέδριο αυτό στο οποίο η Alteregomedia και το cityhub είναι χορηγοί επικοινωνίας συμμετέχουν στελέχη κορυφαίων εταιρειών από τον κλάδο της Πληροφορικής που μοιράζονται την τεχνογνωσία σε ζητήματα οργάνωσης και παροχής καινοτόμων λύσεων που αφορούν στη Δημόσια Διοίκηση. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 02 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με το Forum, ειδική εκδήλωση με θέμα: «Ψηφιακή στρατηγική για την Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Που απευθύνεται το συνέδριο στη Θεσσαλονίκη

Η εκδήλωση απευθύνεται στις Αιρετές Διοικήσεις των Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού. Οι νέες διοικήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καλούνται σε μια συνάντηση εργασίας και ανταλλαγής απόψεων και καλών πρακτικών για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και τις βιώσιμες και ανθεκτικές πόλεις στην Ελλάδα του 2030.

*Κείμενο από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, ένθετο cityhub

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ