Ανατριχίλα προκαλούν οι περιγραφές των αδερφών του 4χρονου Ραφαήλ που εξακολουθεί να νοσηλεύεται και να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά τον βίαιο ξυλοδαρμό από τον πατριό τους, ενώ -εκτός από τον 4χρονο- μαζί και τα άλλα τρία ανήλικα αδελφάκια του ήταν θύματα συστηματικής και άγριας κακοποίησης από τον 23χρονο στον καταυλισμό των Ρομά στο Βλυχό Μεγάρων.

Σοβαρά ο 4χρονος, με σπασμένο χέρι το αδερφάκι του – Ο «εφιάλτης» που ζούσαν στα χέρια του 23χρονου

Τα τρία ανήλικα παιδιά ηλικίας 11, 10 και 8 ετών, νοσηλεύονται επίσης στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» με το ένα εξ αυτών να μεταφέρεται με σπασμένο χέρι και να υποβάλεται σε χειρουργείο στο ορθοπεδικό.

Τα βασανιστήρια που πέρασαν τα ανήλικα αγοράκια στα χέρια του, έχουν μείνει ανεξίτηλα τόσο στο κορμί τους, όσο και στη μνήμη τους. Στις ερωτήσεις, απαντάνε ότι άνθρωπος αυτός τους φερόταν άσχημα, τα έδερνε και τα χτυπούσε με ό,τι έβρισκε μπροστά του.

Μιλά για πρώτη φορά ο βιολογικός πατέρας των παιδιών – «Αν γνώριζα τι ζούσαν τα παιδιά, θα τα έπαιρνα»

Στο μίλησε αποκλειστικά ο βιολογικός πατέρας του 4χρονου παιδιού:

«Εγκεφαλικά δεν πάμε καλά. Στο νοσοκομείο είμαι. Δεν γνώριζα τι ζούσαν τα παιδιά. Άμα το γνώριζα, θα τα έπαιρνα. Του δεύτερου γιου μου του έχουν βάλει λάμες στο χεράκι. Ο μικρός είναι σοβαρά».

Επίσης, στο μίλησε αποκλειστικά και συγγενής της μητέρας των παιδιών:

«Σε νέο χειρουργείο υποβλήθηκε ο 4χρονος. Οι γιατροί ανακάλυψαν πως το δεύτερο αγοράκι είχε κάταγμα και χρειαζόταν χειρουργείο. Το παιδί λέει όλη την αλήθεια πως έτρωγαν ξύλο από τον δράστη. Τους χτύπαγε με σίδερο και τους έλεγε να μην πουν τίποτα. Έμαθα πως είναι στα Μέγαρα και κρύβεται εκεί ο δράστης».

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ