Είναι ένα θέαμα που θα μπορούσε να… ενοχλήσει εάν όχι να φοβίσει ακόμα και τους πιο θαρραλέους.

Μία τουρίστρια στο Μπαλί προκάλεσε πανικό στην κοινότητα του TikTok με ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ένα τεράστιο τείχος από ιστούς αράχνης στη μέση του δρόμου. Η ίδια όπως χαρακτηριστικά σημειώνει στη λεζάντα του βίντεο, πρόκειται για το «το χειρότερο πράγμα που έχω δει ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή μου», με πολλούς να συμφωνούν μαζί της.

«Έριξα μια ματιά σε αυτό καθώς περνούσαμε από εκεί, έμεινα άναυδη και ζήτησα από τον οδηγό να γυρίσει πίσω γιατί δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που είδα», δήλωσε η 33χρονη Grace Kelly από τη Βρετανία.

«Φοβάμαι απόλυτα τις αράχνες, αλλά νομίζω ότι το δέος με κυρίευσε και ήξερα ότι ήθελα να το απαθανατίσω, καθώς ήταν τόσο εξωπραγματικό. Επίσης, ήταν πολύ ακίνητες, γεγονός που με έκανε να νιώθω λιγότερο ανήσυχη. Δεν πλησίασα πολύ κοντά» συνέχισε.

Είπε ότι οι ιστοί εκτείνονταν περίπου 20 μέτρα κατά μήκος  μπροστά από εγκαταλελειμμένα κτίρια, μέσα από δέντρα και καλώδια ρεύματος.

«Ήταν τόσο πυκνοί που νομίζω ότι σε ορισμένα σημεία πήγαιναν πίσω περίπου πέντε μέτρα» περιέγραψε.

@graces__adventures welcome to h$ll on earth 🙃🕷️ (dont actually let this put you off Bali i think this is some kind of natural phenomenon and not very common – and was not in a popular location) ❗️ This video is being represented by LADbible Group. For any usage/licensing requests, please email [email protected] #baliviral #balilife #explorebali #arachnophobia #spiders #spiderverse #indonesiatiktok #visitbali ♬ original sound – Grace – Hiking & Travel

Η Kelly περιέγραψε την τρομακτική σκηνή ως «την καλύτερη διακόσμηση του κόσμου για τις Απόκριες».

Το βίντεό της έχει προβληθεί περισσότερες από 20 εκατομμύρια φορές και έχει προσελκύσει περισσότερα από 45.000 σχόλια από όλο τον κόσμο μέσα σε μία μόνο ημέρα.

Η Kelly, η οποία είναι δημιουργός περιεχομένου πλήρους απασχόλησης εδώ και δύο χρόνια με έμφαση στα ταξίδια και την πεζοπορία, δήλωσε ότι έμεινε έκπληκτη από την τεράστια απήχηση του βίντεο.

«Αλλά μόλις λίγα λεπτά μετά την ανάρτηση άνοιξα το κινητό μου και είχε φτάσει τις 10 χιλιάδες προβολές και σκέφτηκα «ωχ, εδώ είμαστε»», είπε, προσθέτοντας ότι γελούσε πολύ με κάποια από τα σχόλια.

Είπε ότι είχε μαζέψει χρήματα για να πάει στο Μπαλί για πέντε εβδομάδες «για να ξεφύγει από τον καταθλιπτικό χειμώνα του Ηνωμένου Βασιλείου».

Είπε ότι αγάπησε τόσο πολύ το νησί της Ινδονησίας που ούτε οι αράχνες δεν θα μπορούσαν να την αποτρέψουν στο να ξαναπάει.

«Καθησυχάζω τους πάντες και σας λέω να μην αποθαρρυνθείτε από το να επισκεφτείτε το Μπαλί, καθώς είναι τόσο απίθανο να συναντήσετε κάτι τέτοιο λόγω της θέσης του. Ήταν μια τόσο ωραία εμπειρία που προστέθηκε στο ταξίδι μου» κατέληξε.



ΠΗΓΗ