Καταγγελία ότι τα τρία μεγαλόσωμα σκυλιά του 37χρονου που κατασπάραξαν την 50χρονη Ελισάβετ στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, είχαν επιτεθεί και σε ένα 15χρονο κορίτσι στην Ορεστιάδα ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, η μητέρα της 15χρονης καταγγέλλει στο πως λίγο έλειψε να είχε βρεθεί το παιδί της στη θέση της άτυχης γυναίκας που κατέληξε από την άγρια επίθεση των σκύλων.

«Τα σκυλιά του ήταν πάνω από όλα, ο άνθρωπος δεν τον ενδιέφερε», κατήγγειλε η μητέρα της 15χρονης

«Γυρνούσε το παιδί μου στο σπίτι από το φροντιστήριο και της επιτέθηκε το σκυλί που ήτανε κρυμμένο ανάμεσα στα αμάξια σε ένα πεζούλι εκεί πέρα ξαπλωμένο και με το που περνάει, χωρίς να κάνει θόρυβο, της όρμησε και αν δεν ήταν οι γείτονές μου εκείνη την ώρα το παιδί μου θα ήταν στη θέση αυτής της γυναίκας», ανέφερε η μητέρα της 15χρονης.

Όπως περιγράφει η μητέρα της 15χρονης, η κόρη της γυρνούσε ένα απόγευμα του Οκτωβρίου από το φροντιστήριο με το ηλεκτρικό πατίνι της.

Στη διαδρομή, ο ένας από τους 3 σκύλους του 37χρονου ξαφνικά άρχισε να την κυνηγάει.

«Εγώ όταν άκουσα τη φωνή της κόρης μου να φωνάζει: «μαμά», να ουρλιάζει… Η μαμά μου πέταξε το σίδερο και έκαψε τη σιδερώστρα και εγώ έφυγα μαζί με την πόρτα έξω», ανέφερε.

Γείτονες πρόλαβαν να αντιδράσουν και να απομακρύνουν τον σκύλο από το μικρό κορίτσι. Η γυναίκα ισχυρίζεται πως του είχαν κάνει πολλές φορές παρατηρήσεις, γιατί άφηνε τα σκυλιά να κυκλοφορούν ελεύθερα.

«Του λέγαμε ότι: το σκυλί βγαίνει, μάζεψέ το, είναι επικίνδυνο, θα κάνει ζημιά» και απαντούσε ότι «όχι, τίποτα δεν κάνει το σκυλί», περιγράφει η μητέρα της 15χρονης.

«Δένε το στην αυλή. Βγαίνει το σκυλί χριστιανέ μου, λείπεις όλη την ημέρα. Βγαίνει το σκυλί και μας κυνηγάει», ανταπαντούσε η μητέρα της 15χρονης.

Ο 37χρονος μετά από αυτό το περιστατικό έφυγε από το πατρικό του στην Ορεστιάδα και πήγε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τους τρεις σκύλους, εκεί που επιτέθηκαν και σκότωσαν την 50χρονη γυναίκα.

Η άτυχη 50χρονη

«Λυπάμαι τραγικά για αυτή τη γυναίκα για την κατάληξη που είχε, γιατί εγώ το είπα όπου και να το πάνε αυτό το σκυλί, θα κάνει ζημιά. Τα σκυλιά του ήταν πάνω από όλα, ο άνθρωπος δεν τον ενδιέφερε», πρόσθεσε.

«Τα σκυλιά δεν τα τάραξε το αλυσοπρίονο, γιατί το παιδί μου γυρνούσε με ηλεκτρικό πατίνι και της όρμησαν», είπε η μητέρα της 15χρονης.

Δείτε βίντεο:

Ορεστιάδα: Το σημείο που τα ίδια σκυλιά επιτέθηκαν σε ανήλικη

Στην εκπομπή μίλησε ο άνθρωπος που έσωσε το 15χρονο κορίτσι από την επίθεση των τριών σκύλων που επιτέθηκαν και κατασπάραξαν την 50χρονη στην Θεσσαλονίκη.

«Εκείνο που αντιμετώπισα εκείνη την στιγμή ήταν επίθεση των σκύλων στην μικρή. Με ένα πατίνι το κοριτσάκι περνούσε από το δρόμο και βρέθηκε εκείνη την στιγμή το σκυλί έξω στο δρόμο. Έτυχε εγώ να είμαι στην αυλή μου και το κοριτσάκι έβγαλε έντρομη μία τρομερή στριγγλιά. Εγώ ό,τι πρόχειρο βρήκα στο πεζοδρόμιο πήγα από πίσω, σε μία απόσταση μικρή έριξα μία πέτρα», ανέφερε.



ΠΗΓΗ