Ο πρίγκιπας Χάρι προκάλεσε ανησυχία στη βασιλική οικογένεια αποφασίζοντας να πετάξει στο Λονδίνο χωρίς πρόσκληση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε μια υπερατλαντική πτήση μετά τη σοκαριστική διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο.

Μετά το ταξίδι αστραπή είχε μόνο μια συνάντηση 30 λεπτών με τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο σύμφωνα με τη The Sun.

Η οικογένεια και οι φίλοι του βασιλιά Καρόλου αναφέρουν ότι η διάθεσή του παραμένει στα ύψη καθώς δίνει τη μάχη του με τον καρκίνο.

Ο βασιλιάς Κάρολος έχει πάρει άδεια από τα δημόσια βασιλικά του καθήκοντα μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο που ανακαλύφθηκε τυχαία κατά τη διάρκεια εξετάσεων όταν υποβλήθηκε σε θεραπεία για διόγκωση του προστάτη.

Έχει επιστρέψει τώρα στο Sandringham, στο Norfolk, όπου θα ξεκουραστεί μεταξύ των θεραπειών ως εξωτερικός ασθενής.

Στη διάρκεια παραμονής του μιας νύχτας στην πρωτεύουσα με την Καμίλα στο πλευρό του, τον επισκέφθηκε ο πρίγκιπας Χάρι μετά από 16 μήνες που είχαν να ειδωθούν από κοντά.

Δυσαρέσκεια του Καρόλου για τον απρόβλεπτο Χάρι

Ενώ ο βασιλιάς Κάρολος συγκινήθηκε από τη χειρονομία, ο πρίγκιπας Χάρι, σύμφωνα με τον βασιλικό εμπειρογνώμονα Robert Johnson, δεν είχε προσκληθεί να ταξιδέψει τα 5.500 μίλια.

«Μου λένε ότι η πραγματικότητα είναι και πιο περίπλοκη και πιο ανησυχητική. Ότι ο πρίγκιπας Χάρι προκάλεσε ανησυχία παίρνοντας την απόφαση να πετάξει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο βασιλιάς ήταν δυσαρεστημένος για αυτό που ισοδυναμούσε με το τετελεσμένο γεγονός από τον συναισθηματικό και καλοπροαίρετο γιο του.

Ο Κάρολος χρειάζεται απλώς ηρεμία και ησυχία αυτή τη στιγμή και είχε σχεδιάσει να πετάξει στην ηρεμία του Norfolk με τη σύζυγό του Καμίλα, πολύ νωρίτερα την Τρίτη.

Ωστόσο, του άλλαξε τα σχέδια ο πρίγκιπας Χάρι που δεν πέρασε τη νύχτα στο βασιλικό κτήμα αλλά πιστεύεται ότι έμεινε σε ξενοδοχείο».

Ήταν πέρυσι που ο βασιλιάς Κάρολος διέταξε τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ να εγκαταλείψουν το Frogmore Cottage, το σπίτι τους στο Windsor.

Οι Σάσεξ φέρεται να χρειάζονται τώρα μια επίσημη πρόσκληση για να μπορέσουν να μείνουν με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας σε προστατευόμενη περιουσία.

Σε αυτό το απρογραμμάτιστο ταξίδι του πιστεύεται ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν συναντήθηκε με τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, σύμφωνα με πηγές, δεν είχε κανένα σχέδιο να δει τον αδερφό του κατά τη σύντομη επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο.



ΠΗΓΗ