Η Tamta καταφέρνει πάντα να μας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της και στις top ανήκει σίγουρα το act της στο MadWalk 2013. Η αγαπημένη pop τραγουδίστρια ερμήνευσε ένα dance remix του επιτυχημένου της τραγουδιού «Πάρε Με» σε μία εμφάνιση – έκπληξη.

Μάλιστα, στην έναρξη του act, η Tamta φορούσε ένα πολύχρωμο pop – art κορμάκι, ενώ στα μισά του τραγουδιού το «αντικατέστησε» πάνω στη σκηνή με ένα sexy μαύρο φόρεμα! Για να γίνει αυτό, δίπλα της είχε καθ’ όλη τη διάρκεια του τραγουδιού τον προσωπικό της «στυλίστα» – μοντέλο!

Λίγα λόγια για το μουσικό είδωλο ή αλλιώς Tamta

Η Tamta έγινε ευρέως γνωστή στο ελληνικό μουσικόφιλο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Super Idol. Έκτοτε η εκρηκτική παρουσία της, ο ακέραιος χαρακτήρας της και το ταλέντο της κέρδισαν την καρδιά των ακροατών. Στα χέρια της «κρατάει», πάνω από επτά βραβεία, ενώ έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η Tamta εκτός από μουσικό είδωλο, είναι και fashion icon, καθώς οι στυλιστικές τις επιλογές είναι ρηξικέλευθες και μοναδικές. Η ντουλάπα της απαρτίζεται από μοναδικά κομμάτια που κάλλιστα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν έργα τέχνης.

Το 2019 εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision που πραγματοποιήθηκε στο Ισραήλ, λαμβάνοντας θετικές κριτικές και σχόλια.

Δείτε το βίντεο

Και μην ξεχνάτε! Η προπώληση των περιορισμένων εισιτηρίων για το MadWalk 2023 by Three Cents έχει ήδη ξεκινήσει στο www.madwalk.gr

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ