Λίγο πριν το φινάλε του Γ’ κύκλου της μεγάλης παραγωγής του MEGA «Η γη της ελιάς», την Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 21:00, η Ιφιγένεια Τζόλα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη.

«Πάμε για 4η σεζόν με τη «Γη της ελιάς» και είμαι πολύ ευγνώμων που ο κόσμος έχει αγαπήσει αυτή τη δουλειά», σχολίασε η ηθοποιός.

Για την ηρωίδα της που έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, η Ιφιγένεια Τζόλα σημείωσε: «Ο ρόλος, σαν χαρακτήρας, δεν ήταν στην αρχή τόσο κοντά σ’ εμένα. Πλέον η «Βασιλική» πατάει στα πόδια της, ξέρει τι θέλει, αγωνίζεται, κάτι που το κάνω κι εγώ σαν Ιφιγένεια».

Το ξεκίνημα στην ηθοποιία

Το πρώτο της βήμα στην υποκριτική έγινε σε ηλικία 8 χρόνων, όταν υποδύθηκε τη μικρή Αλίκη (Βουγιουκλάκη) στη σειρά «Έχω ένα μυστικό». Στη συνέχεια ακολούθησε η συμμετοχή της στη θρυλική σειρά «Το νησί», όπου «επαλήθευσε» όπως η ίδια λέει πως «αυτό που την κάνει ευτυχισμένη είναι η υποκριτική».

Παράλληλα, η Ιφιγένεια Τζόλα αναγνώρισε πόσο σημαντική ήταν η στήριξη των γονιών της σε όλη την πορεία της και συμπλήρωσε: «Λατρεύω τη μητέρα μου, είναι δίπλα μου σε όλα, είναι πραγματικά ο φύλακας άγγελός μου».

H σχέση της με τα social media

«Μ’ αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο. Προσπαθώ να απαντώ σε όσο περισσότερα μηνύματα μπορώ. Είναι ένας τρόπος έκφρασης, για να δείξω κάποιες πτυχές της Ιφιγένειας», ανέφερε η Ιφιγένεια Τζόλα.

Το bullying

Ερωτώμενη αν έχει αντιμετωπίσει κάποια στιγμή bullying, η ηθοποιός απάντησε θετικά. «Αντιμετώπισα bullying, δεχόμουν μηνύματα για τον σωματότυπό μου και τα κιλά μου», παραδέχθηκε.



ΠΗΓΗ