Η Margot Robbie δεν φαίνεται να είναι πολύ σίγουρη για μια ενδεχόμενη συνέχεια της ταινίας «Barbie» μετά την εντυπωσιακή εισπρακτική επιτυχία της ταινίας που σκηνοθέτησε η Greta Gerwig αυτή τη χρονιά. «Δεν το φτιάξαμε για να γίνει τριλογία ή κάτι τέτοιο», δήλωσε πρόσφατα η ηθοποιός στο Associated Press.

«Η Greta έδωσε τα πάντα σε αυτή την ταινία, οπότε δεν μπορώ να φανταστώ τι θα μπορούσε να ακολουθήσει».

«Νιώθω έτσι στο τέλος κάθε ταινίας, σαν να μην έχω ποτέ άλλη ιδέα και ό,τι θέλησα ποτέ να κάνω, το έκανα»

Η ηθοποιός συνέχισε δηλώνοντας ότι το «κύριο συμπέρασμα» από την ταινία «Barbie» είναι ότι οι πρωτότυπες ταινίες μπορούν ακόμα να κάνουν θραύση στο box office.

«Σπουδαίες πρωτότυπες ιδέες»

Η «Barbie» της Gerwig, η οποία εισέπραξε πάνω από 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια στο box office, αποτελεί την πιο κερδοφόρα ταινία του 2023.

«Μπορεί ακόμα να είναι σπουδαία – δεδομένου του μεγάλου προϋπολογισμού για να γίνει αυτό -. Και το γεγονός ότι υπάρχει μια γυναίκα πρωταγωνίστρια δεν σημαίνει ότι δεν θα πετύχει το οποίο, ξέρετε, νομίζω ότι είναι μια παρανόηση που πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να έχουν».

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός ότι η ταινία είχε καλή απόδοση, ώστε οι σκηνοθέτες μελλοντικά να μπορέσουν να εξασφαλίσουν προϋπολογισμούς για τις «σπουδαίες πρωτότυπες ιδέες» τους.

Τα σχόλια της Robbie έρχονται αφού η Gerwig, σε μια συνέντευξη του Ιουλίου στους New York Times, απέκλεισε τα σχέδια για ένα sequel και είπε ότι η «Barbie» είναι το μοναδικό έργο που έχει «αυτή τη στιγμή», όταν ρωτήθηκε αν η ταινία ήταν η αρχή ενός franchise.

«Νιώθω έτσι στο τέλος κάθε ταινίας, σαν να μην έχω ποτέ άλλη ιδέα και ό,τι θέλησα ποτέ να κάνω, το έκανα. Δεν θα ήθελα να καταστρέψω το όνειρο κανενός άλλου, αλλά για μένα, αυτή τη στιγμή, είμαι στο απόλυτο μηδέν» είπε.

*Με πληροφορίες από Huffpost.com



ΠΗΓΗ